Professzionális bőrápolás természetes hatóanyagokkal

Anti-aging fito- és aromaterápiás kezelés

RSS
Anti-aging fito- és aromaterápiás kezelés

A kozmetikai szalonokban talán leggyakoribb az anti-aging kezelések valamilyen formája.

Megújított termékcsaládunk jellemzője, hogy - hagyományainkhoz híven - minden készítmény fő hatóanyagát a gyógynövény kivonatok és a regeneráló, hidratáló, tápláló hatású hidegen sajtolt olajok adják. Ezek mellé társítottunk klasszikus anti-aging hatóanyagokat ( pl. hyaluron, Q-10), valamint vitaminokat, ásványi anyagokat.

A készítmények természetesen alkalmazhatóak mint teljes kezelősor, de bármely más típusú kezelésben is használhatóak külön-külön.

Ha egy klasszikus Anti-aging kezelést végzünk, akkor az alábbi sorrendet-termékeket javasoljuk:

 

TISZTÍTÁS

Semleges arctisztító készítménnyel - például az Alapkészítmények tisztító készítménye

 

TONIZÁLÁS - PEELING

 

Hibiszkusz tonikunk egy komplex készítmény. Alkalmazható klasszikus tonikként, valamint Hibiszkusz kivonat tartalma miatt (gyümölcssavakban, oligoszacharidokban gazdag) hidroabrázióval kombinálva peelingként is jó szolgálatot tesz.

Természetesen a már jól bevált Citrus & Menta ecet önmagában vagy a Narancshéj Olívamag Peeling pasztával kombinálva is tökéletes választás.

 

MELEG BOROGATÁS

 

 

 Célja a bőr felpuhítása, előkészítése a hatóanyagok befogadására (nem csak tisztító kezeléseknél!). Készíthető klasszikus meleg borogatás, de alkalmazható vasaló is. Javasoljuk a hatóanyaggal történő borogatást, például a Fehérmályva tinktúrával.

 

MASSZÁZS 

Az Anti-aging kezelések során alkalmazott masszírozó készítménynek véleményünk szerint több szempontnak, elvárásnak is meg kell felelnie. Túllépve a "jól és sokáig csússzon, lehetőleg ne tartalmazzon kőolajszármazékot" elváráson, jó, ha a masszírozókészítmény - főleg egy anti-aging kezelésnél -  már tartalmaz vagy képes felvenni a masszázs során olyan hatóanyagokat is, melyek hozzájárulnak a kezelés eredményességéhez. Ennek az elvárásnak megfelel a Zöldtea & Ginkgo Masszírozó, mely intenzíven tápláló, regeneráló hatású  növényi olajokat (petrezselyemmag, kókusz, szezámmag, dió), valamint antioxidáns, collagén szintézist stimuláló növényi kivonatokat (zöldtea, ginkgo biloba), E- és C-vitamint tartalmaz. Hatóanyagi enyhe mikrocirkuláció serkentő hatásúak, ezért elképzelhető, hogy arra érzékenyeknél a bőr enyhén kipirosodhat. A készítmény illatát is adó Ylang és Eucalyptus Citriodora olajok frissítő, feszesítő, kiegyensúlyozó hatásúak. A masszírozó fejlesztésénél külön gondot fordítottunk arra, hogy összetétele révén nagy mennyiségű folyadékot legyen képes felvenni. Javasoljuk, hogy a masszázs utolsó harmadában Hibiszkusz tonikkal nedvesítsük a bőrt. A Hibiszkusz tonik és a Zöldtea & Ginkgo Masszírozó találkozásakor egy könnyed, "habos" állagú masszírozót kapunk. Ennél a fázisnál a tonikban lévő hidratáló hatóanyagoknak ( panthenol, urea, szőlőcukor, sodium lactate ) van jelentős szerepük, hiszen a masszírozással felpuhított, előkészített bőrbe már ennél a lépésnél jelentős mennyiségű hidratáló hatóanyagokat juttathatunk a bőrbe.

 

HATÓANYAGOS ÁTSIMÍTÁS / GÉPI KEZELÉS

A klasszikus Balzsam Labor Fito- és Aromaterápiás kiegyensúlyozó kezelésben gép nélkül úgynevezett hatóanyagos átsimítást végzünk. Természetesen tisztában vagyunk azzal, hogy a vendégek nagy részénél elvárás, hogy gép is részét képezze a kezelésnek. 

Ehhez a lépéshez több készítmény is rendelkezésre áll, melyek önmagukban, egymással kombinálva is alkalmazhatóak, vagy segítségükkel egy többalkalmas kúra is felépíthető.Mindegyik termék elérhető szalon és lakossági kiszerelésben is (50ml, 100 ml).

LIFTING KRÉMGÉL: Lánykori nevén Lift'Up Ultrahang krémgél, melynek továbbfejlesztett változata ez a készítmény. Hamamelis vízben oldott, feszesítő, a collagén szintézist stimuláló növényi kivonatokat (homoktövis, olívalevél, mezei katáng), valamint hidratáló, tápláló hatású növényi olajokat (kendermag, búzacsíra, ribizlimag) és antioxidáns vitaminokat (béta karotin, E- és F-vitamin) tartalmazó gazdag készítmény. 

A & E & Q-10 KOMPLEX: Jojoba, makadámia és ligetszépe olaj alapban A-vitamin, Tocopherol és  Q-10. Lassítja a bőr öregedési folyamatait, megfelelő energiával látja el a bőr sejtjeit, táplálja, simítja, bársonyossá teszi a kezelt bőrfelületet. A Geránium és Amyris olaj elősegítik a sejtképződést, felgyorsítják a sejtek regenerálódási folyamatát, javítják a  gyenge hajszálerek állapotát. 

C-VITAMIN ARCÁPOLÓ KOMPLEX: Narancsvirág vízzel, csipkebogyó, homoktövis, acerola, acai kivonatokat és hidegen sajtolt vadrózsa olajat tartalmazó könnyű, lágy textúrájú emulzió. A készítményben a  C-vitamin egy része természetes formában van jelen a növényeknek köszönhetően, ezen felül Calcium Ascorbate és Ascorbyl Palmitate is került a termékbe, növelve a vitamin tartalmat, és annak stabilitását. Méréseink alapján több mint 2000 mg/g C vitamint tartalmaz. 

HYALURON & Q10 ARCÁPOLÓ:  A készítmény alapját a Narancsvirágvíz adja, ebbe kerültek az intenzíven feszesítő, hidratáló, a collagén szintézist stimuláló hatóanyagok (zöldtea , centella kivonat, hyaluron,  Q-10 , perilla olaj). 

INTENZÍV RÁNCTALANÍTÓ KOMPLEX: Már- már klasszikusnak mondható készítményünk, melynek bázisát a hibiszkusz, centella kivonatok, propolisz és royal jelly adják, s ezek hatását egészítik ki az ásványi anyagok, Q-10, Ylang olaj.

PAKOLÁS / MASZK

Akár hatóanyagos átsimítást, akár gépi kezelést alkalmazunk, a befejezés következő lépése a pakolás, melyhez a LIFT'UP Tápláló Maszkot javasoljuk. Ez egy klasszikus, testes, tápláló vajakban, olajokban gazdag (shea vaj, kakaóvaj, olíva- és szőlőmag olaj), valamint intenzív antioxidáns tulajdonságú hibiszkusz, olívalevél és szőlőmag- és héj kivonatot tartalmaz.

HIDEG BOROGATÁS

Célja a kezelés lezárása, a bőr frissítése. Anti-aging kezelésnél alkalmazható például a Citrus & Menta Ecet , vagy ha egy nyugtatóbb hatású hatóanyagot tartunk szükségesnek, akkor a Búzavirág & Bodzavirág Ecet (betartva a higítási előírásokat!).

"ELBOCSÁTÓ SZÉP ÜZENET" - avagy a BEFEJEZÉS

Egy befejező készítményre kőbe vésett megoldás nincs (ahogy egy Balzsam Laboros kezelésre sem), mindig az adott kezelés eredményétől függően választunk készítményt, melyek hatóanyagai kissé "emlékeztetik" a bőrt, mi is történt vele, valamint kellő alapot képeznek egy smink alá. Egy intenzív tápláló, feszesítő kezelés végén, ha a bőr állapota úgy kívánja, elegendő akár egy virágvizes átsimítás, vagy egy könnyed Hidratáló gél vagy komplex. 

A leírt kezelés természetesen csak egy lehetőség a végtelen variáció közül. Bátran variáljatok, kísérletezzetek, alkossátok meg a saját, egyedi Anti-aging kezeléseteket, hiszen a termékeink erre lehetőséget nyújtanak.

Ha bármilyen kérdésetek, észrevételetek van, keressetek nyugodtan minket a már ismert elérhetőségeken!

 

Előző bejegyzés Következő bejegyzés

  • Tibor Bubrik
Hozzászólások 9
  • ofaqufibuy
    ofaqufibuy

    http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Amoxicillin Amoxicillin sgu.zcac.balzsamlabor.hu.mlz.ud http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

  • uvuuzedaj
    uvuuzedaj

    http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Amoxicillin 500mg Capsules Amoxicillin Online kiq.ckvu.balzsamlabor.hu.lzq.dh http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

  • uroiviyo
    uroiviyo

    http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Amoxicillin 500mg Capsules Buy Amoxicillin kmy.gxus.balzsamlabor.hu.ydt.qw http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

  • iseehukas
    iseehukas

    http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Buy Amoxicillin Amoxicillin mly.hfll.balzsamlabor.hu.ysm.ay http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

  • uestogilazi
    uestogilazi

    http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Buy Amoxicillin Amoxicillin 500 Mg qjp.jdvo.balzsamlabor.hu.guk.ck http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

  • ixojeqov
    ixojeqov

    http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Amoxicillin Online Amoxicillin On Line qos.wbld.balzsamlabor.hu.icl.ka http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

  • educoxew
    educoxew

    http://mewkid.net/when-is-xuxlya/ – Amoxicillin 500 Mg Amoxicillin Online ehm.mkai.balzsamlabor.hu.lkp.jx http://mewkid.net/when-is-xuxlya/

  • obugqikibiiwk
    obugqikibiiwk

    http://mewkid.net/when-is-xuxlya/ – Buy Amoxicillin Online Without Prescription Amoxicillin 500mg Capsules xlt.buto.balzsamlabor.hu.apm.ls http://mewkid.net/when-is-xuxlya/

  • 1
    1

    1

Hozzászólás írása
Név:*
Email cím:*
Üzenet: *
* Kitöltése kötelező