Professzionális bőrápolás természetes hatóanyagokkal

Alapkezelések

RSS
Alapkezelések

A Balzsam Labor Professzionális készítményei számtalan variációs lehetőségre adnak lehetőséget a kozmetikai kezelések terén.

Természetesen a fejlesztések során külön gondot fordítunk arra, hogy az úgynevezett alapkezelésekhez is teljes kezelősor álljon a szakemberek rendelkezésére.

Melyek ezek a készítmények, s mi hogyan javasoljuk használatukat?

Ebben a leírásban csak az Alapkészítmények csoportjába tartozó termékeket ismertetjük részletesen, a többi készítménnyel külön fejezetekben foglalkozunk majd.

Az Alapkészítményekkel, ahogy neve is mutatja, egy általános tisztító és/vagy hidratáló kezelést lehet elvégezni. Fejlesztésük során a hatóanyagok kiválasztásánál a felszíni vízhiányos bőrt vettük alapul. A seborrheás, érzékeny-irritált, valamint értágulat okozta kozmetikai hibák speciális kezeléséhez is megtalálhatóak hatóanyag komplexek, melyek tökéletesen illeszkednek, beépíthetőek az alapkészítmények sorába (részletesebben a konkrét lépésnél található leírásuk).

Minden termék alkalmazható önmagában egy alapkezelésnél, de bármely más kezelőtípusba is beépíthetőek.

 

TISZTÍTÁS

Egy jó tisztító készítménynek egyetlen feladata van: gyengéden, ugyanakkor hatásosan távolítsa el az arcról a szennyeződéseket. Erre a feladatra két termék áll a rendelkezésetekre:

ARCTISZTÍTÓ TEJ: Fő hatóanyaga az Archena (Murcia, Spanyolország) területéről származó extra szűz olívaolaj, mely mellé antioxidáns, gyulladáscsökkentő, a bőr mikrocirkulációját stimuláló rozmaring kivonatot párosítottunk, s így egy  finoman, ugyanakkor alaposan  tisztító készítményt kaptunk. A termék illatát az Ylang és Amyris olaj adja.

 

 

ARCTISZTÍTÓ GÉL: Bőrápoló, sejtregeneráló hidegen sajtolt gyümölcsmag olajokat (feketeribizli, sárgabarackmag) , a bőr tónusát élénkítő speciális gyümölcskivonat-komplexet, valamint növényi tisztító komponenst tartalmazó készítmény. A Grapefruit és az Indiai citromfű illóolajok frissítik, tonizálják a bőrt, ugyanakkor egy kellemes zöld, citrusos illatot is adnak a készítménynek. Kíméletesen, de hatásosan tisztítja meg a bőrt a szennyeződésektől, s előkészíti a további kezelésre. Növényi tisztító komponense miatt bő vizes lemosással el kell távolítani a bőr felületéről!

 

TONIZÁLÁS

 

A tonikok feladata függ attól, hogy a kezelés melyik lépésénél alkalmazzuk őket, ezért nem árt, ha egy toniknak olyan az összetétele, mely több feladat ellátására is alkalmassá teszi. Alapkészítményeink között két klasszikus tonikot is találhattok:

NYÁRI ZÁPOR ARCPERMET: A tonizáló, de egyben nyugtató, hidratáló növényi kivonatokat (kamilla, citromfű, bazsalikom, máriatövis), valamint az ásványi anyagokat tartalmazó készítmény többfunkciós. Használható klasszikus tonikként, masszírozókészítmény "nedvesítéséhez", de akár a bőr frissítésére is.

KIEGYENSÚLYOZÓ TONIK: Helyreállítja a bőr savköpenyét, antibakteriális hatású, csökkenti a bőrirritációt. Fő hatóanyaga a glicin biovektor, mely a bőrsejtek számára fontos aminosavat, a glicint juttatja célirányosan a sejtekhez. Különösen ajánlott alacsony pH-jú termékek használata után, de bármely kezelésbe beépíthető.

 

PEELING

A kezelés eredményességének megalapozásához nélkülözhetetlen egy kíméletes, ugyanakkor hatékony peeling. Egy korszerű peeling készítménnyel szemben alapvető elvárás, hogy még a legérzékenyebb bőrű vendégeknél is alkalmazható legyen. Jelenleg két klasszikus peeling készítményünk van, plusz egy különleges pakolás, melynél az előírásokat szigorúan be kell tartani:

AHA KOMPLEX: Egész évben, minden bőrtípusnál alkalmazható peeling készítmény. A többek között glikolsavra és tejsavra standardizált gyümölcskivonatokat (ananász, szőlő) és C vitamint tartalmazó készítmény kíméletesen távolítja el az elhalt hámsejteket.

BŐRRADÍR: Mechanikai peeling, mely  alapját a ligetszépe olajjal, lenolajjal, E vitaminnal és bétakarotinnal készült krémgél alkotja, ebbe került  bele a speciális bambuszőrlemény. Kíméletesen távolítja el az elhalt hámsejteket, a bőrt finompórusúvá, puhává, „élőbbé” varázsolja. 

Ötlet: Mindkét peeling önmagában is eredményesen alkalmazható, ugyanakkor egyes bőrtípusoknál érdemes kipróbálni a két peeling keverékét ( bőrállapottól függően az AHA komplex és a Bőrradír különböző arányú keveréke).

MÉLYTISZTÍTÓ PAKOLÁS: Nem klasszikus peeling készítmény, hanem egy mikrocirkulációt serkentő hatóanyagokat ( édes paprikamag olaj, Paprika kivonat - standardizált capsaicinnal-, Gyömbér-, Rozmaring- és Indiai citromfű olaj) tartalmazó pakolás. Alkalmazása után a hatóanyagok könnyebben beépülnek a bőr mélyebb rétegeibe. Bármely kezelésbe beépíthető (hámlasztó kezelések kivételével). Használati utasítás: Vékonyan kenjük fel az arc, nyak és dekoltázs bőrére, majd 3-7 perc (bőr állapotától függően) után hideg vízzel mossuk le. Érzékeny bőrűeknél javasolt bőrpróba elvégzése. A termék capsaicin tartalma miatt enyhe csípő érzés és bőrpirosság léphet fel, de ez a kezelés végére elmúlik. A szem környékét ki kell kerülni, érdemes a szemekre nyugtató pakolást tenni.

 

 

PUHÍTÁS / MASSZÁZS

A kozmetikai kezelések egyik legfontosabb része a masszázs. Legyen szó akár tisztító, akár hidratáló, feltöltő kezelésről, a bőr felpuhítása, előkészítése és a masszázs kulcsfontosságú. A felpuhítás végezhető borogatással, gőzöléssel, lágyító hatóanyagokat tartalmazó készítményekkel önmagában vagy masszázzsal kombinálva. 

PUHÍTÓ GÉL: Növényi hatóanyagai ( Kókusz kivonat, Kókuszolaj, Royal jelly, Búzacsíraolaj, Méz, Propolisz kivonat, Édes mandulaolaj, Édes paprikamagolaj) lágyítják, puhítják az arc bőrét. Alkalmazható önállóan, borogatással vagy gőzzel kombinálva.

 

 

MASSZÁZSKRÉM: Klasszikus, testes masszázskészítmény, mellyel nedvesítés nélkül is végezhető a masszázs, de például virágvízzel és hidratáló, puhító hatóanyagok hozzáadásával különleges hatást lehet elérni. Növényi hatóanyagokban (bazsalikom, máriatövis), shea vajban és esszenciális zsírsavtartalmú hidegen préselt olajokban (meggymag, ribizlimag, kendermag, édes mandula, ligetszépe) gazdag Masszázskrém táplálja, regenerálja az arc bőrét, az illóolajok (édes narancs, geránium, indiai citromfű) serkentik a mikrocirkulációt.

VITAMINOS MASSZÁZSGÉL: Különlegesen lágy textúrájú, "könnyebb" masszírozó készítmény, mely hidegen sajtolt tökmag- és kukoricacsíraolajat, mézet, panthenolt, E- és F-vitamint tartalmaz. Mindazoknak ajánljuk, akik valami könnyedebb készítményt szeretnének, illetve a nyári párás, meleg időszak ideális masszírozókészítménye.

 

ANTIBAKTERIÁLIS KÉSZÍTMÉNYEK

A bőr tisztítása után a vio mellé vagy helyette ajánljuk antibakteriális hatóanyagokban gazdag termékeinket

ANTIBAKTERIÁLIS TONIK: Fő hatóanyagai antibakteriális, antimikrobiális, sejtregeneráló hatásúak,  helyreállítják a bőr savköpenyét, gondoskodnak a kezelt bőrfelület fertőtlenítéséről. A speciális illóolajkomplex (eukaliptusz, fahéj, orvosi zsálya) gyulladáscsökkentő, faggyúmirigy működést szabályozó tulajdonsága teszi teljessé az irritált bőr kezelését.

 

Eukaliptusz

 

ANTIBAKTERIÁLIS GÉL:  Klinikailag igazolt hatású antibakteriális hatóanyagot, illóolajokat (teafa, indiai citromfű) tartalmazó gél. 

 

ELSŐ PAKOLÁS

ÖSSZEHÚZÓ KÉSZÍTMÉNYEK

Tisztítás után elsődleges feladat, hogy a bőr regeneráló funkcióit támogató, nyugtató, sejtregeneráló, összehúzó tulajdonságú hatóanyagokban gazdag készítményeket alkalmazzunk. Az alapkészítményeken belül három -  a fenti tulajdonságokkal bíró - készítmény található:

ÖSSZEHÚZÓ PAKOLÁS: Klasszikus, cink oxid tartalmú, testesebb pakolás, melynek hatóanyagai (fűzfakéreg, ördögcsáklya, körömvirág, kamilla, citromfű kivonat, allantoin) nyugtató, sejtregenerálódást felgyorsító, asztringens és antibakteriális hatásúak. A készítményben lévő olíva és jojobaolaj gondoskodik az irritált felület táplálásáról. Az erősen tisztított, seborrheás bőrökre fejlesztett készítmény, de a hatóidő csökkentésével más bőrtípusoknál is eredményesen alkalmazható.

ANTIBAKTERIÁLIS ÖSSZEHÚZÓ PAKOLÁS: Krémes, könnyedebb állagú, kaolint nem tartalmazó krémpakolás, melyben az összehúzó hatást a csersav és a rhatany kivonat biztosítja, az antibakteriális, sejtregeneráló hatást pedig a boróka, muskotályzsálya és indiai citromfű illóolajok.

 

 

CINK OXID PASZTA: A nagyon problémás területek kezelésére fejlesztett készítmény, mely magas százalékban tartalmaz cink oxidot, árnika, kakukkfű kivonatot és csersavat. A teljes arc felületén intenzív összehúzó hatása miatt nem javasoljuk alkalmazását!

 

GÉPI KEZELÉS / HATÓANYAGOS ÁTSIMÍTÁS / BEFEJEZŐ KÉSZÍTMÉNY

Az alábbi termékek sokoldalúan alkalmazhatóak, akár gépi kezeléshez, vagy befejező ápoláshoz is. 

Az alap készítmény elsősorban a vízhiány pótlására szolgáló hatóanyagokban gazdag készítményekből áll, ugyanakkor termékpalettánkon megtalálhatóak speciálisan a seborrheás, érzékeny, irritált bőr, valamint értágulat okozta kozmetikai hibák gépi kezelésére fejlesztett készítmények:

REGENERÁLÓ KOMPLEX:  Értékes gyümölcsmag olajokat (ribizlimag, meggymag), hyaluronsavat, virágpor és alma kivonatot, valamint regeneráló, hidratáló hatású illóolajokat (geránium, bazsalikom, ylang) tartalmazó készítmény. Használata javasolt gépi kezeléshez önmagában vagy bármely hidratáló géllel, alapgéllel kombinálva.

 

 

HIDRATÁLÓ GÉL:  Mélyhidratáló, regeneráló hatású növényi kivonatokat, collagént, hyaluronsavat, ureát és szőlőcukrot tartalmazó hidrogél, mely minden bőrtípus alap tisztító, regeneráló, hidratáló kezelésénél alkalmazható.

 

BŐRTÍPUSNAK MEGFELELŐ KÉSZÍTMÉNYEK:

SEBORRHEÁS BŐRRE:

ZSÁLYA & KASVIRÁG ARCÁPOLÓ: (Régi neve: Regeneráló komplex seborrheás bőrre). Tonizáló, tisztító, gyulladáscsökkentő hatású zsálya és kasvirág kivonatot, értékes magolajokat (édes paprikamag, lenmag, szezámmag), hyaluront, valamint a seborrheás bőr ápolására szolgáló illóolajokat (levendula, citrom, ciprus, boróka) tartalmazó készítmény. Alkalmazása megegyezik a Regeneráló komplexéval.

 

 

NÖVÉNYI KOMPLEX SEBORRHEÁS BŐRRE: Kiegyensúlyozó és hidratáló hatású komplex készítmény. Fő hatóanyaga a kakukkfű-, ezerjófű-, útifű- és réti legyezőfű kivonatok, allantoin, niacinamide, melyek normalizálják a faggyúmirigyek működését, sebgyógyító, gyulladáscsökkentő hatásúak. Az urea, collagén, szőlőcukor gondoskodnak megfelelő hidratálásról.

 

ÉRZÉKENY, IRRITÁLT BŐRRE:

FEHÉRMÁLYVA & ORBÁNCFŰ ARCÁPOLÓ: (Régi neve: Regeneráló komplex érzékeny, irritált bőrre). Bőrkondicionáló, irritációcsökkentő hatású fehérmályva és orbáncfű kivonatot, esszenciális zsírsavakban és karotinoidokban gazdag olajokat ( szőlőmag, olíva, sárgarépa olajos kivonat ), hyaluront, valamint az érzékeny, irritált bőr ápolására szolgáló illóolajokat (levendula, kék kamilla, geránium) tartalmazó készítmény. Alkalmazása megegyezik a Regeneráló komplexéval.

 

 

NÖVÉNYI KOMPLEX ÉRZÉKENY, IRRITÁLT BŐRRE: Komplex készítmény, melyben a növényi kivonatok ( tyúkhúr, orvosi pemetefű, diólevél, gyömbér) gondoskodnak az irritáció csökkentéséről, az urea és  a szőlőcukor a hosszantartó hidratáltságról. A lecithin és az allantoin sejtregeneráló hatása teszi teljessé a készítményt. 

 

ÉRTÁGULAT OKOZTA KOZMETIKAI PROBLÉMÁKRA:

ÁRNIKA & KAROTTA ARCÁPOLÓ: (Régi neve: Regeneráló komplex értágulat okozta kozmetikai problémákra). Gyulladáscsökkentő, mikrocirkulációt serkentő hatású árnika, sárgarépa kivonatot, esszenciális zsírsavakban és karotinoidokban gazdag olajos kivonatokat, csipkebogyóolajat, vitaminokat, sejtregeneráló, hidratáló hatású hyaluront, valamint az értágulat okozta kozmetikai hibák kezelésére szolgáló illóolajokat ( lime, eucalyptus citriodora, rozmaring) tartalmazó készítmény. Alkalmazása megegyezik a Regeneráló komplexéval.

NÖVÉNYI KOMPLEX ÉRTÁGULAT OKOZTA KOZMETIKAI PROBLÉMÁKRA: A gyulladást és irritációt csökkentő, bőrkondicionáló, a bőr rugalmasságát  helyreállító hamamelis levélvíz tulajdonságát egészítik ki a tonizáló, tisztító, antiszeptikus, hidratáló, antioxidáns hatású növényi kivonatok ( borostyán, édesgyökér, citromhéj, szegfűszeg).  A készítményben lévő méz és lecithin tápláló, sejtregeneráló hatása, valamint a naringin érfalakra gyakorolt pozitív hatása teszi teljessé a készítményt.

 

MÁSODIK PAKOLÁS
Második pakolásaink regeneráló, tápláló növényi olajokban, a bőr hidratáltságát fokozó hatóanyagokban és vitaminokban gazdag, testesebb, kaolint is tartalmazó készítmények. 

 

NYUGTATÓ PAKOLÁS:  Kifejezetten az érzékeny, irritált, valamint az értágulat okozta kozmetikai hibák kezelésére alkalmas nyugtató, gyulladáscsökkentő, összehúzó hatású növényi kivonatokat (bodzavirág, szamócalevél, szederlevél, málnalevél) és hidegen préselt növényi olajokat (ribizlimag-, meggymag olaj) tartalmazó pakolás. Megjegyzés: kisebb tisztítások után első pakolásként is használható!

TÁPLÁLÓ PAKOLÁS: Intenzív hidratáló, regeneráló hatóanyagokat (cékla kivonat, Urea, Gyümölcscukor, szőlőcukor), esszenciális zsírsavakban gazdag tápláló olajokat (Avokado, ligetszépe, makadámia), valamint ezek hatását kiegészítő vitaminokat (E- és F-vitamin) tartalmazó készítmény, mely minden bőrtípus alap tisztító, regeneráló, hidratáló kezelésénél alkalmazható. A készítmény illatát is meghatározó Geránium, bazsalikom és ylang illóolajok kiegyensúlyozó, a bőr hidratáltságát elősegítő hatásúak.

 

 

Az itt felsorolt készítményekből bármilyen variációban állítjátok össze kezeléseiteket biztosított az egyenletes hatóanyagbevitel, ugyanakkor a termékek nagyfokú variálhatósága, kombinálhatósága lehetőséget ad akár kúrák összeállítására is.

Ha szeretnél többet tudni készítményeinkről, Bázis tanfolyamunkon részletesebben megismerheted őket.

Bármilyen kérdésetek, észrevételetek van, keressetek minket a már ismert elérhetőségeken! 

Előző bejegyzés Következő bejegyzés

  • Balzsam Labor
Hozzászólások 38
  • chootoleAncesee
    chootoleAncesee

    https://onlinecasinogameslots21.com/ plainridge casino https://onlinecasinogameslots21.com/ – casino play for free gsn casino slots

  • ofetihu
    ofetihu

    http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/ – Amoxicillin Without Prescription Amoxicillin 500mg Capsules buw.wgpj.balzsamlabor.hu.flu.kq http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/

  • obubeloqddas
    obubeloqddas

    http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/ – Amoxicillin No Prescription Amoxicillin Without Prescription qcx.duty.balzsamlabor.hu.ghi.gk http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/

  • uvezapulumoc
    uvezapulumoc

    http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/ – Amoxicillin 500mg Capsules 18 wmo.pjbn.balzsamlabor.hu.cgt.rr http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/

  • apsagexum
    apsagexum

    http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/ – Amoxicillin 500mg Amoxicillin 500mg Capsules sif.skuz.balzsamlabor.hu.cyi.xb http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/

  • iyufugojeu
    iyufugojeu

    http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/ – Amoxicillin 500mg Capsules Amoxicillin 500mg Capsules xeb.bohc.balzsamlabor.hu.jls.aa http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/

  • udihevi
    udihevi

    http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/ – Buy Amoxil Online Amoxicillin 500 Mg bge.ozvn.balzsamlabor.hu.bgh.ns http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/

  • oluhiogane
    oluhiogane

    http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/ – Amoxicillin No Prescription Amoxicillin No Prescription mga.bpfw.balzsamlabor.hu.zuk.fp http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/

  • isihixiko
    isihixiko

    http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/ – Buy Amoxicillin Online Amoxicillin 500 Mg ury.xrfe.balzsamlabor.hu.ddq.mw http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/

  • irrahibugop
    irrahibugop

    http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/ – Amoxicillin 500mg Dosage Amoxicillin 500mg kcc.rihr.balzsamlabor.hu.hif.js http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/

  • aybiriepoeto
    aybiriepoeto

    http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/ – Amoxicillin 500mg Capsules Amoxicillin 500mg Capsules ulb.iatb.balzsamlabor.hu.wun.aq http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/

  • odulure
    odulure

    http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/ – Amoxicillin 500mg Amoxicillin snd.uokh.balzsamlabor.hu.zfx.ku http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/

  • asefujahuhus
    asefujahuhus

    http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/ – Buy Amoxicillin Online Without Prescription Amoxicillin 500mg Capsules hpz.qkql.balzsamlabor.hu.hbq.la http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/

  • eririfidzugk
    eririfidzugk

    http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Amoxicillin 500mg Amoxicillin Online ozl.zabm.balzsamlabor.hu.okh.hm http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

  • ocapouhwo
    ocapouhwo

    http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Amoxicillin Amoxicillin 500 Mg qsf.bywq.balzsamlabor.hu.jok.gs http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

  • abuniwg
    abuniwg

    http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Amoxicillin Online Amoxicillin No Prescription clf.dqxs.balzsamlabor.hu.wxp.jq http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

  • ixosajopipuzc
    ixosajopipuzc

    http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Buy Amoxicillin Online Buy Amoxicillin waf.ahvi.balzsamlabor.hu.ykx.iy http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

  • cubiktu
    cubiktu

    http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Buy Amoxicillin Amoxicillin 500 Mg olv.llhv.balzsamlabor.hu.smn.dq http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

  • adewarijos
    adewarijos

    http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Amoxicillin Online Amoxil qyx.kzvs.balzsamlabor.hu.xqk.hx http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

  • ewirohujivevf
    ewirohujivevf

    http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Amoxicillin Online Amoxicillin Online vrc.gsdk.balzsamlabor.hu.tjk.yl http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

  • oqubojriqoz
    oqubojriqoz

    http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Amoxil Dose For 55 Pounds Amoxicillin 500 Mg jya.auxr.balzsamlabor.hu.doh.ow http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

  • agekyoyayi
    agekyoyayi

    http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Amoxicillin 500 Mg Amoxicillin 500mg Capsules awn.xndr.balzsamlabor.hu.kla.wq http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

  • idojocak
    idojocak

    http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Amoxicillin Online Amoxicillin ett.jvwp.balzsamlabor.hu.zvr.cs http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

  • axenogoleheo
    axenogoleheo

    http://mewkid.net/when-is-xuxlya/ – Buy Amoxicillin Amoxicillin 500mg rtg.rxyj.balzsamlabor.hu.ueo.db http://mewkid.net/when-is-xuxlya/

  • ekogezu
    ekogezu

    http://mewkid.net/when-is-xuxlya/ – Buy Amoxicillin Amoxicillin Online mxx.gcmj.balzsamlabor.hu.qpa.de http://mewkid.net/when-is-xuxlya/

  • eralavos
    eralavos

    http://mewkid.net/when-is-xuxlya/ – Amoxicillin 500 Mg Amoxicillin Online hir.iabg.balzsamlabor.hu.cem.nd http://mewkid.net/when-is-xuxlya/

  • evezega
    evezega

    http://mewkid.net/when-is-xuxlya/ – Buy Amoxicillin Amoxicillin 500 Mg lpa.hinj.balzsamlabor.hu.apy.gq http://mewkid.net/when-is-xuxlya/

  • ucoimbbiviewg
    ucoimbbiviewg

    http://mewkid.net/when-is-xuxlya/ – Buy Amoxicillin Buy Amoxicillin Online udd.neht.balzsamlabor.hu.mif.mp http://mewkid.net/when-is-xuxlya/

  • oxinauxe
    oxinauxe

    http://mewkid.net/when-is-xuxlya/ – Amoxicillin Amoxicillin 500 Mg imm.lirx.balzsamlabor.hu.vqu.dg http://mewkid.net/when-is-xuxlya/

  • aweyeoridedhi
    aweyeoridedhi

    http://mewkid.net/when-is-xuxlya/ – Amoxicillin Online Amoxicillin fns.rkwa.balzsamlabor.hu.xta.yg http://mewkid.net/when-is-xuxlya/

  • ecahevowaloxa
    ecahevowaloxa

    http://mewkid.net/when-is-xuxlya/ – Amoxicillin No Prescription 18 bpq.yhyu.balzsamlabor.hu.awi.bl http://mewkid.net/when-is-xuxlya/

  • imuyejozane
    imuyejozane

    http://mewkid.net/when-is-xuxlya/ – Amoxicillin Amoxicillin 500mg Capsules lid.soxs.balzsamlabor.hu.zai.ol http://mewkid.net/when-is-xuxlya/

  • ijuvuku
    ijuvuku

    http://mewkid.net/when-is-xuxlya/ – Buy Amoxicillin Amoxil Causes Gallstones vxv.fjub.balzsamlabor.hu.yhd.mw http://mewkid.net/when-is-xuxlya/

  • ogelipy
    ogelipy

    http://mewkid.net/when-is-xuxlya/ – Amoxicillin 500mg Capsules Amoxicillin 500mg dlg.pein.balzsamlabor.hu.azo.yi http://mewkid.net/when-is-xuxlya/

  • ivurmom
    ivurmom

    http://mewkid.net/when-is-xuxlya/ – Amoxicillin 500 Mg Amoxicillin npq.wvtw.balzsamlabor.hu.tpa.to http://mewkid.net/when-is-xuxlya/

  • epebeboxepoe
    epebeboxepoe

    http://mewkid.net/when-is-xuxlya/ – Amoxicillin 500 Mg Buy Amoxicillin jmj.zdzj.balzsamlabor.hu.xqi.hv http://mewkid.net/when-is-xuxlya/

  • uliyuqegozavo
    uliyuqegozavo

    http://mewkid.net/when-is-xuxlya/ – Amoxicillin 500 Mg Dosage Amoxicillin No Prescription gll.nhfo.balzsamlabor.hu.otv.gd http://mewkid.net/when-is-xuxlya/

  • 1
    1

    1

Hozzászólás írása
Név:*
Email cím:*
Üzenet: *
* Kitöltése kötelező