Professzionális bőrápolás természetes hatóanyagokkal

SOS arckezelés

RSS
SOS arckezelés

Minden szakemberhez betér olyan vendég, akinek csak kevés ideje van egy-egy kezelésre, vagy váratlanul valamilyen fontos eseményen kell megjelennie.

Nekik állítottuk össze SOS kezelésünket. A megfelelő aromaterápiás és fitoterápiás hatóanyagok alkalmazásával egy igazi pihentető, frissítő, feszesítő élménykezelést tudunk Vendégeinknek biztosítani.

A kezelés középpontjában a Masszázs áll, melynek hatásosságát a Mélytisztító maszkkal alapozzuk meg. A maszkot 10 percig hagyjuk a bőrön, majd langyos vízzel mossuk le, utána virágvízzel töröljük át a bőrt.

A Masszázs során javasolt a visszanedvesítés Hibiszkusz tonikkal, Narancsvirág Hidratáló tonikkal vagy virágvízzel, melybe például Hyaluron Panthenol komplex keverhető. A masszázs utolsó részében időjárástól függően meleg vagy hideg aromaterápiás batyumasszázs végezhető. A masszázs javasolt ideje: 20 - 25 perc

A masszázs után bőrön maradó krémet nem kell eltávolítani az arcról, erre kerül rá  zárásként egy hatóanyagokban gazdag nyomópakolás, a szemekre pedig nyugtató, frissítő hatású borogatás. A maszk hatóideje: 15 perc

Befejezésként egy könnyű textúrájú, feszesítő hatású készítménnyel finoman masszírozzuk át a bőrt. 

 

A kezelés során javasolt készítmények (a felsorolt termékek csak egy variáció a kezelésre a sok közül):

 

 

Érdemes a fenti kezelésnek több variációját is összeállítani (bőrtípus, életkor stb. alapján), így mindig lesz a tarsolyotokban egy extra kezelés.

Bármilyen kérdésetek van, keressetek a már ismert elérhetőségeken.

Előző bejegyzés Következő bejegyzés

  • Balzsam Labor
Hozzászólások 1
  • 1
    1

    1

Hozzászólás írása
Név:*
Email cím:*
Üzenet: *
* Kitöltése kötelező